Ψάχνετε κάτι;

Γράψτε την λέξη που ακούσατε ή διαβάσατε και δείτε τι ακριβώς σημαίνει στο Λευκαδίτικο ιδίωμα!

Συνεντεύξεις της υπεύθυνης ύλης του lexikolefkadas.gr, Χρυσούλας Σκλαβενίτη, στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδας

Η κ. Χρυσούλα Σκλαβενίτη, υπεύθυνη ύλης του lexikolefkadas.gr

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδας φιλοξένησε δυο ακόμα φορές, αυτό το καλοκαίρι,  την υπεύθυνη ύλης του lexikolefkadas.gr, Χρυσούλα Σκλαβενίτη, στην εκπομπή της κας Αδαμαντίας Μπούρτζινου “Κἀθε μέρα, νέα μέρα”.

Συγκεκριμένα η Χρυσούλα Σκλαβενίτη, φιλοξενήθηκε στην παραπάνω εκπομπή στις 18 Αυγούστου και μίλησε για τα παλιά παιδικά παιχνίδια της Λευκάδας έτσι όπως τα συναντάμε μέσα στο Ψηφιακό Λεξικό μας, με αφορμή την καταγραφή της με τίτλο: “Παλαιά παιχνίδια της Λευκάδας για μικρούς και για μεγάλους στο lexikolefkadas.gr και τις πηγές του“.

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης:

Στη συνέχεια, στις 3 Σεπτεμβρίου, με αφορμή αφιέρωμα της εκπομπής της κας Μπούρτζινου στην ελληνική φύση, μίλησε για την “παρουσία” των φιδιών στο lexikolefkadas.gr και στη λαογραφία της Λευκάδας γενικότερα.

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης:

Ευχαριστούμε πολύ το Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδας για τη φιλοξενία και την στήριξή του στην προπάθειά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.